Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (2024)

Televisie

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (1) Door Looper Staff/6 april 2016 12:35 uur EDT/Bijgewerkt: 31 december 2018 9:26 EDT

Ah, Chum. Austin 'Chumlee' Russell speelt het ongelukkige komische reliëf op Pawn Stars, en hij speelt het vrij goed. (Zolang je geen probleem hebt met een aantal behoorlijk repetitieve 'plot'-punten. Helaas is de echte Chumlee niet zo knap buiten de wereld van de zeer intensieve tv-show met pandjeshuizen. Het is één ding om een ​​kassa bij de zaken van een familievriend, zelfs als je het slecht en vaak 'te veel betaalt' voor items waarvan je denkt dat ze cool zijn. (Of dat is tenminste wat het script zegt dat je moet doen.) Drugs, wapens en vermeende aanranding is iets heel anders.



Chumlee werd begin 2016 gearresteerd op basis van een aantal ernstige beschuldigingen en hij heeft er misschien baat bij gehad dat het allemaal gebeurde voordat de # MeToo-beweging van start ging. Dit is wat we weten over die zaak en al het andere dat we weten over de man waarvan we dachten dat het een lieve goofball was totdat hij werd gepakt.



Zijn arrestatie was het gevolg van een aanklacht wegens aanranding

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (2)

USA Today meldt dat de politie op 9 maart 2016 het huis van Russell heeft doorzocht om een ​​aanklacht wegens aanranding te onderzoeken. Ze vonden naar verluidt marihuana, methamfetamines (yikes!) En 'een pistool' in zijn huis in Henderson, Nevada. Hij werd daarna op borgtocht van $ 62.000 vastgehouden en kreeg in totaal 19 drugsgerelateerde aanklachten te verwerken, gebaseerd op materiaal dat tijdens de inval was gevonden.

De politie vond veel smokkelwaar in zijn huis

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (3)

Veel van wat de politie opdook bij Chumlee's huis valt onder de standaard spullen van beroemdheden (inclusief het bestaan ​​van wat alleen een 'Chum Chum Room' werd genoemd met een stripperpaal in zijn huis), maar andere details wijzen op een donkere kant van dit verhaal. Volgens het politierapport, dat voornoemde enkele pistool bleek er een dozijn te zijn, sommigen geladen, en slechts vier waren geregistreerd bij Russell. Nog verontrustender is het rapport (via Ons wekelijks) voegt eraan toe dat de drugs en toebehoren werden aangetroffen in hoeveelheden 'die gewoonlijk worden aangetroffen bij personen die gereguleerde stoffen verpakken en verkopen', wat een mooie manier is om hem ervan te beschuldigen mogelijk een dealer te zijn.

Hij nam een ​​pleidooiovereenkomst

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (4)

In mei 2016 nam Chumlee een pleidooiovereenkomst die zijn aanklacht reduceerde tot 'een aanklacht wegens misdrijfwapens - onwettig bezit van een vuurwapen' en 'grove misdaad van poging tot drugsbezit', aldus USA Today. Hij stemde ook in met een proeftijd en counseling van 'drie jaar', met de mogelijkheid van twee tot vijf jaar gevangenisstraf als hij de voorwaarden schendt.



De advocaat van Chumlee, David Chesnoff, bevestigde USA Today dat er nooit een aanklacht was ingediend in de aanrandingzaak die leidde tot het onderzoek dat leidde tot de aanklacht tegen drugs en wapens, en dat zijn cliënt 'was vrijgesproken'.

Chumlee moest ook de in beslag genomen wapens opgeven, en natuurlijk ook de drugs, en als hij zonder proeftijd de proeftijd doorstaat, wordt de misdaad uit zijn vaste staat van dienst gewist. Het was een grote kogel die werd ontweken voor de Pawn Stars favoriet bij fans, vooral gezien het feit dat hij toch zijn tv-baan kon behouden.

De Pawn Stars bleven bij hem

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (5)

Hoewel het onduidelijk was of Discovery en het History Channel met Chumlee zouden blijven werken, bleven zijn maatjes bij Gold & Silver Pawn Shop aan zijn zijde. 'We hebben nog geen details, maar we zijn hier om Chumlee te helpen, maar we kunnen het wel', vertelde Rick Harrison, de costar van Russell en eigenaar van de Gold & Silver Pawn Shop, Fox 411.



Chumlee's beste vriend en kameraad Pawn Stars costar Corey Harrison koos voor een meer indirecte benadering, in plaats daarvan koos hij om citaten over vriendschap en loyaliteit op Instagram te plaatsen, evenals deze: 'Geloof niet alles wat je hoort. Een verhaal heeft altijd drie kanten: die van jou, die van hen en de waarheid. ' Hij plaatste ook een handige herinnering over de staatswet van Nevada zoals het van toepassing is op wapenregistratie, of beter gezegd, het ontbreken daarvan. Subtiel, niet?

Hij heeft de bijnaam gekregen naar een cartoon

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (6) Getty Images

Russell kreeg de bijnaam 'Chumlee' toen hij 12 jaar oud was vanwege zijn gelijkenis met Chumley de walrus uit de tekenfilm Tennessee Tuxedo. Gelukkig heeft het echte leven Chumlee een goed gevoel voor humor over zichzelf en de manier waarop hij het handvat kreeg toegewezen, wat hij zegt was door de vader van een jeugdvriend. 'Hij maakte een grap en het bleef hangen', zegt Chumlee, eraan toevoegend, 'ik begon mezelf ongeveer een jaar of twee later voor te stellen als Chumlee, en uiteindelijk zei ik:' Nou, laten we eens kijken wie dit Chumlee-personage is. ' En kijk, het was de vage sidekick. ' D'oh.

Hij is een DJ aan de zijkant

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (7)

De bekendheid van reality-tv kan behoorlijk wispelturig zijn, dus het is volkomen begrijpelijk dat Chumlee, naast het in licentie geven van zijn eigen koopwaar, is begonnen met het onderzoeken van een potentiële tweede carrière in de muziek. Hij ging naar de DJ-school en werkte enige tijd aan de draaitafels voordat hij zijn eerste openbare optreden boekte, waar hij de krantenkoppen haalde voor het aanvragen van 'Girl Scout-koekjes en hete kuikens' bij zijn ruiter, volgens TMZ. Hij heeft het er ook over gehad om dieper in de muziekwereld te duiken door op te treden als talentscout voor artiesten in Las Vegas.



Hij is een behoorlijk slimme zakenman

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (8)

Chumlee's eigen bedrijf verkoopt zijn eigen merchandise en persoonlijke optredens - en hij krijgt veel aanbiedingen omdat hij het karakter van de serie is. Volgens Deadline, was hij de eerste van de Pawn Stars persoonlijkheden om zichzelf te merken, wat resulteerde in een leuke kleine handelszaak die Rick Harrison kocht, zodat hij kon delen in de winst door de T-shirts met het merk Chumlee en andere parafernalia op de pionwerkvloer te verkopen.

Hij en de Harrisons gaan ver terug

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (9)

Toen Chumlee een kind was, werd hij besties met Corey 'Big Hoss' Harrison, wiens vader, Rick Harrison, en grootvader, wijlen Richard 'Old Man' Harrison, de wereldberoemde Gold & Silver Pawn Shop opende in 1989. Na rondgehangen te hebben de winkel als kinderen, Chumlee en Corey werden uiteindelijk werknemers. Praten met Las Vegas nu, Zei Chumlee dat hij al vijf jaar achter de glazen vitrines werkte voordat de show ooit plaatsvond, en dat hij niet eens zeker wist of hij erop zou worden gezet.



'Er waren tien andere werknemers in de winkel en ze waren op zoek naar een vierde persoon om de show in te zetten', herinnerde hij zich. 'Ik dacht bij mezelf, nou, ik ken deze jongens mijn hele leven. We hebben goede kameraadschap, en ik ga gewoon grappig zijn en grapjes met ze maken zoals we normaal zouden doen, en niet nerveus worden voor de camera's, en het is een beetje gelukt. ' Verschillende zeer succesvolle jaren als reality-tv-supersterren en miljoenen dollars later, ja, we zouden zeggen dat het prima is gelukt.

Hij heeft met tragedie te maken gehad

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (10)

De vader van Chumlee stierf twee weken eerder aan alvleesklierkanker Pawn Stars ging in première in 2009. Op de vraag of er iets is dat hij zelf nooit persoonlijk zou verpanden, vertelde hij Vegas Seven'Ik heb een paar bezittingen die ik nooit zou verpanden. Dat zijn de weinige items die mijn vader (een meester-houthakker) heeft gemaakt. Mijn vader stierf twee weken voor de show (debuteerde) op tv. Ik zou dat nooit kunnen verkopen of verpanden, maar ik zou vrijwel alles kunnen verkopen of verpanden. '

Zijn gewicht fluctueerde

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (11)

Na de dood van Chumlee's vader nam hij zijn gezondheid veel serieuzer. Geïnspireerd door Big Hoss's transformatie in Not-So Big Hoss, verloor Chumlee meer dan 100 pond door uit te werken en 'alle bewerkte voedingsmiddelen behalve mosterd' uit te snijden, volgens Mensen. 'Nu,' alles met mate 'is mijn motto', zei hij in 2014.

Helaas had hij tegen 2016 50 pond teruggekregen, tegen de Las Vegas Review-Journal dat hij 'het zat was om zes keer per dag kip en groenten te eten uit Tupperware'.

Hij heeft ooit een enorme misstap gemaakt in de pionnenhandel

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (12)

Vertelde Harrison De Huffington Post dat Chumlee's grootste fout in het verpanden plaatsvond voordat de show ooit werd gefilmd. 'Nadat iemand binnenkwam om een ​​staande bas te verpanden, leunde Chumlee die tegen een plank en liep weg. De bas viel en viel in stukken, 'de Huffington Post rapporten. 'Chumlee stopte de stukjes in een doos en zette het pionnummer op de doos. Toen de man hem kwam ophalen, opende hij de doos en zag zijn bas in stukken. ' 'Hij begon in paniek te raken', zegt Corey. 'Hij verpandde het voor $ 700, en het kostte ons $ 20.000 omdat het zeldzaam bleek te zijn.'

Hij is een sneakerhead

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (13)

In een aflevering uit 2011 van Pionsterren, Chumlee gaf toe dat ze meer dan 40 paar Jordans alleen had. Hij is ook een fan van Vans en Adidas. Hij heeft in totaal meer dan 200 paar schoenen Complex, die voor nog meer de star shopping meenam om aan zijn roemruchte collectie toe te voegen.

Hij is niet zo vertrouwd met roem

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (14)

Ondanks dat hij de favoriet van fans is, geeft Chumlee toe dat hij niet zo goed is in interactie met Pawn Stars fans. 'Ik ben eerlijk gezegd waarschijnlijk de minst benaderbare van ons allemaal in werkelijkheid', gaf hij toe Las Vegas Sun News. 'Ik doe het niet goed in een gesprek ... Ik ben gewoon erg stil en grotendeels gereserveerd. Ik heb veel opengesteld sinds de show (in première), maar Corey en Rick praten veel meer dan ik. '

Jon Bon Jovi is een fan

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (15)

'We gingen naar zijn meet n' greet om zijn kinderen te ontmoeten omdat ze een foto met ons wilden ', vertelde Chumlee De Huffington Post. 'Hij heeft ons kaartjes op de eerste rij gegeven. Dat was best gaaf. Wanneer nodigt Bon Jovi je persoonlijk uit voor zijn show? '

Hij opende een snoepwinkel

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (16)

Naast zijn bloeiende merchandisingbedrijf en lucratieve reality-tv-optreden, is Chumlee ook een bonafide bedrijfseigenaar geworden. In mei 2017 opende hij Chumlee's Candy on the Boulevard, gunstig gelegen 'tegenover het plein van het bedrijf dat hem beroemd heeft gemaakt', aldus 3 Nieuws Las Vegas. In een gastkolom voor de Las Vegas Review-Journal, Zei Chumlee dat hij samen met zijn broer, Sage, de snoepwinkel startte en dat ze de dagelijkse leiding zouden hebben.

Dat is geweldig nieuws voor de duizenden toeristen die elke dag Gold & Silver Pawn bezoeken om een ​​glimp op te vangen van een van de Pawn Stars. Nu hoeven ze alleen maar aan de overkant van de straat te lopen voor een pond kleverige wormen en de kans is groot dat Chumlee met hun creditcard zal swipen.

Maar het is zuur begonnen

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (17)

Als Chumlee zijn winkel wil gaan promoten of zijn snoep online wil verkopen, zal hij creatief moeten worden als het gaat om de naam van zijn website. Dat komt omdat de domeinnamen chumleescandy.com en chumleescandyontheblvd.com al in gebruik zijn, volgens TMZ. Chumlee bedreigt momenteel de zogenaamde 'cyber-squatter', Patrick Keyes, die naar verluidt toegaf de domeinen kort na het horen van het nieuws dat de Pawn Stars regelmatig gepland om de winkel te openen. Het lijkt erop dat Chumlee een serieus deeg moet maken of de naam van de winkel moet veranderen in iets dat even pakkend is, zoals Pez Stars. Bij nader inzien is dat een vreselijk idee. Ja, hij moet hem gewoon betalen.

Hij is een gigantische UNLV Rebels-fan

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (18)

Hoewel zijn interesse in UNLV-basketbal begon omdat het collegiale team het enige echte spel in de stad was, is Chumlee's liefde voor de Runnin 'Rebels uitgegroeid tot een echte fandom. In 2012 werd hij a abonnementhouder; in 2014 voelde hij zich comfortabel genoeg als diehard om een ​​beetje nevenactiviteitcoaching te doen in een interview met Vegas Seven. 'Ik hou van de rebellen. Die jongens hebben veel talent. Het is gewoon een ongelukkige situatie dat (ze) de richting lijken te missen, 'zei Chumlee, eraan toevoegend:' Ik wijs niet met mijn vingers en ik weet niet wat het probleem is, maar we moeten dat talent aan het werk krijgen samen.'

Ongeacht de prestaties van het team, de toewijding van Chumlee wankelt niet. 'Ik zal altijd naar de jongens gaan, of ze nu winnen of verliezen. Ik probeer tot het einde van elke wedstrijd te blijven. Ik ben een grote rebellenfan, 'zei hij trots,' ik heb Rebel-chucks (Chuck Taylor-sneakers), de Walmart-versie - alleen schoenen die ik ooit in Walmart heb gekocht. '

Wat we weten over Chumlee van Pawn Stars - Televisie | Augustus 2024 (2024)
Top Articles
London Sehri Iftar Time Today - 30 Days Roza Timing in London
Diving Into Danger: Unraveling the Chilling Truth of the Viral Face Split Dive
Dte Outage Map Woodhaven
Craigslist Benton Harbor Michigan
³µ¿Â«»ÍÀÇ Ã¢½ÃÀÚ À̸¸±¸ ¸íÀÎ, ¹Ì±¹ Ķ¸®Æ÷´Ï¾Æ ÁøÃâ - ¿ù°£ÆÄ¿öÄÚ¸®¾Æ
Retro Ride Teardrop
Erskine Plus Portal
Pike County Buy Sale And Trade
Tanger Outlets Sevierville Directory Map
Pbr Wisconsin Baseball
Hoe kom ik bij mijn medische gegevens van de huisarts? - HKN Huisartsen
Youravon Comcom
Craftology East Peoria Il
Me Cojo A Mama Borracha
Clear Fork Progress Book
St Clair County Mi Mugshots
Encyclopaedia Metallum - WikiMili, The Best Wikipedia Reader
Bellin Patient Portal
6 Most Trusted Pheromone perfumes of 2024 for Winning Over Women
Foolproof Module 6 Test Answers
Albert Einstein Sdn 2023
Malluvilla In Malayalam Movies Download
Claio Rotisserie Menu
Cona Physical Therapy
Motorcycle Blue Book Value Honda
Tracking every 2024 Trade Deadline deal
Taylored Services Hardeeville Sc
N.J. Hogenkamp Sons Funeral Home | Saint Henry, Ohio
Greater Orangeburg
How to Use Craigslist (with Pictures) - wikiHow
EST to IST Converter - Time Zone Tool
Green Bay Crime Reports Police Fire And Rescue
Edward Walk In Clinic Plainfield Il
Royals op zondag - "Een advertentie voor Center Parcs" of wat moeten we denken van de laatste video van prinses Kate?
Zero Sievert Coop
Srg Senior Living Yardi Elearning Login
3302577704
Timberwolves Point Guard History
My Locker Ausd
How Does The Common App Work? A Guide To The Common App
Firestone Batteries Prices
Newsweek Wordle
Luvsquad-Links
Executive Lounge - Alle Informationen zu der Lounge | reisetopia Basics
Senior Houses For Sale Near Me
Craigslist St Helens
Random Warzone 2 Loadout Generator
Blog Pch
Wieting Funeral Home '' Obituaries
Rise Meadville Reviews
Fahrpläne, Preise und Anbieter von Bookaway
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 6334

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.